logo

 

Azie

Maleisie


Ondanks het feit dat Maleisië een meer dan 130 jaar oude golftraditie heeft , is het nog altijd onbekend bij de Nederlandse golfer. Golf is hier een mix van koloniale, militaire banen van weleer en moderne banen van nu. Niet alleen de hoeveelheid van banen, inmiddels meer dan 200 maar ook de aantrekkelijkheid en uitdaging van de verschillende banen maken dit land tot een waar golfparadijs, dat wacht om ontdekt te worden door de Europese golfer. 

Een aantal Championship banen in dit land is ontworpen door grote namen als Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Robert Trent Jones Jr, Ronald Fream en Greg Norman. Enkele aansprekende banen die de laatste jaren grote golf events gehost hebben in Maleisië zijn: the Mines , Saujana Golf Resort, Kuala Lumpur G &CC , Clearwater Golf Resort , Glenmarie G & CC en Tiara Melaka Golf & CC.

Samen met een jaarrond heerlijk golfklimaat, in de Highlands , aan de kust, op tropische eilanden, tegen regenwouden aan, of midden in de stad, prachtige golfbanen vindt u vrijwel overal in Maleisië. Met de hoogste Twin Towers ter wereld "Petronas Towers" heeft Kuala Lumpur een van de meest indrukwekkende en futuristische skyline van Azië. Ontdek deze fascinerende stad, ook wel genoemd de Garden City of Lights. Kuala Lumpur betekent `modderige rivier` en is rond 1860 gesticht door mijnwerkers. Een stad met vele moderne gebouwen afgewisseld met cultuur van weleer. Geniet ook van het levendige China Town, luxe winkelcentra ( Tip: Pavillion & KLCC ) of een van de vele locale "Food Centers" waar u voor een klein bedrag kennis maakt met de verschillende heerlijke keukens die Maleisië rijk is.

Wij bieden u reis en verblijf mogelijkheden rondom of in deze fascinerende metropool of een reis in combinatie met een verblijf op het prachtige tropische Langkawi of het "Privé" eiland Pangkor Laut. Of wat dacht u van enkele dagen Kota Kinabalu op Sabah, waar u verblijft in een mooi resort direct zee en de golfbaan. Maar ook een golftour vanuit Kuala Lumpur via Melaka en Johor Bahru naar Singapore behoort voor u tot de vele mogelijkheden die wij bieden. Interesse, informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
 


Sabah
Algemene informatie Sabah
The Magellan Sutera Resort *****

Kuala Lumpur
The Saujana Hotel *****
Hotel Equatorial Bangi Putrajaya ****

Kuala Lumpur e.o.
Combi JW Marriott - Pangkor Laut Resort *****
Combi The Saujana - The Datai Resort *****