logo

 

Europa

Hongarije-Budapest

Hongarije: een republiek in midden Europa, twee maal zo groot als Nederland en bestaat grotendeels uit laagvlakte. De twee belangrijkste rivieren van Hongarije zijn de Donau en de Tisza. Na de hoofdstad Budapest is het Balaton meer, “ de Hongaarse zee” de belangrijkste trekpleister van dit land. In de zomer loopt de temperatuur hier eenvoudig op naar 25 graden, aangename temperaturen voor een rondje golf of een dagje aan een van de vele stranden rond dit meer. De inwoners zijn vriendelijk, gastvrij en bereid om gasten een onvergetelijke golfvakanties te bezorgen. Ontdek dit land en zijn bijzondere schatten.

Ook op het gebied van wijn en culinair kunt u in Hongarije uitstekend terecht, en realiseert u zich al snel dat dit land niet langer alleen bekend staat om zijn goulash en tokaji wijnen.

Wij stelden voor uw vier interessante Golf arrangementen samen.

U overnacht in door ons zorgvuldige geselecteerde 4* hotels in Budapest en speelt tijdens uw verblijf op prachtige banen. U heeft dan nog voldoende tijd voor een ontdekkingstocht door de prachtige stad Budapest.

Golfweek in Budapest: La Prima Fashion Hotel ****

Golf en Wijn (*Incl transfers): La Prima Fashion Hotel ****
Combi Lake Balaton - Budapest Nieuw in ons Zomer 2011 programma
Golf in Budapest Corinthia Hotel Budapest ( Exclusief )

*I.v.m. nul tolerantie op alcohol voor het besturen van een auto in Hongarije.