logo

 

Europa

Griekenland

Griekenland, met zijn vele eilandjes in de Ionische en Egeïsche zee is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming voor de Nederlander. Een paradijs voor ieder die wil wegdromen op één van de eilanden of op zoek wil gaan naar de overblijfselen van wellicht de oudste beschaving van Europa.

Een land bekend om zijn vele zonuren, zee en pittoreske baaitjes. Onbekend voor golf, maar hier is in de afgelopen jaren langzaam wel enige verandering ingekomen. Naast enkele banen rond Athene en een baan op Corfu is in 2003 de eerste baan op Kreta geopend, the Crete Golfclub, die recent weer is gerenoveerd en verbeterd. Later kwamen daar nog 2 prachtige banen bij in de buurt van Kalamata, Peloponnesos. Schitterend gelegen in een idylische vallei die door de aanleg van een nieuwe weg vanuit Athene nu nog sneller bereikbaar is via een mooie route.

In de komende jaren zullen hier meer banen worden geopend. Griekenland, een land met het typische Mediterraanse klimaat van droge warme zomers en milde winters.
 
Wij selecteerden voor u enkele aantrekkelijke en luxueuze arrangementen waar u kunt genieten van de typische Griekse sfeer. Griekenland, een aanrader voor ieder die eens een andere golfervaring wil beleven.

 

Peleponnesos
Algemene informatie Peleponnesos
The Westin Resort Costa Navarino *****

Kreta
Algemene informatie Kreta
Porto Elounda Golf & Spa Resort *****
Crete GolfClub Hotel ****
Infinity Blue Boutique Hotel ****