logo

 

Midden Oosten

Dubai


Dubai met zijn unieke mix van traditioneel en modern is één van 's werelds spectaculairste golfbestemmingen. Van een traditionele goud of spice souk naar de uiterst moderne strandhotels. Verder een “indoor” ski baan en vele luxueuze " shopping malls", en natuurlijk een ruime keuze aan mooie, uitdagende golfbanen:

The Emirates Golf Club: Gelegen aan de rand van de stad, ligt deze werkelijk prachtige golfbaan, bestaande uit de “ The Faldo “ en “ The Majlis Course” , bekend van de Dubai Dessert Classic.

Dubai Creek & Yacht Club: Open sinds 1993, op een prachtige locatie aan de Creek met vele mooie waterpartijen en bunkers. Tevens een 9 Holes Par 3 baan en prachtig clubhuis in stijl.

The Montgomerie Dubai
: onder Troon management.  Ontworpen door Colin Montgomerie in samenwerking met Desmond Muirhead. Mooie brede fairways, wat soms doet denken aan links style. De greens zijn een absolute uitdaging.

The Els Club: Ontworpen door Ernie Els, een mooie 18 Holes baan met vele uitdagende bunkers in het spel.

Arabian Ranches Golf Club: Ontworpen door Ian Baker-Finch en Nicklaus design, een echte Desert baan die vergelijking oproept met Palmsprings en Scotsdale GC. Een uitdaging voor de golfer van elke niveau.

Al Badia Golf Club: Ontworpen door Robert Trend Jones, met een mooi futuristisch clubhuis, gemanaged door
Intercontinental Festival City.

Jebel Ali Golf Course: Een prachtige 09 holes course die u niet mag missen.

Informeer tevens naar de mogelijkheid voor excursies: een Desert Safari per 4x4 Jeep of een  diner in de Desert – Bab Al Shams. Tevens is het mogelijk uw verblijf in Dubai te combineren met Abu Dhabi.


 


Dubai
Le Royal Meridien Beach Hotel *****
Westin Mina Seyahi Beach Resort *****
InterConti Dubai Festival City *****
Crown Plaza Dubai Festival City *****