logo

 

Europa

Canarische Eilanden


De Canarische Eilanden is een eilandengroep van 7 eilanden ten westen van Marokko. Hoewel het geografisch bji Afrika ligt, behoort deze archipel aan Spanje. Verdeeld over 2 provincies: Santa Cruz de Tenerife ( Tenerife, La Palma, La Gomera en El Hierro ) en Las Palmas de Gran Canaria ( Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote )

Vanwege de zuidelijke ligging zijn deze vulkanische eilanden erg populair als zonbestemming: een heerlijke subtropisch klimaat zorgt ervoor dat het er bijna het gehele jaar een aangename temperatuur is. Niet voor niets zijn deze eilanden de belangrijkste zonbestemming voor Nederlanders in het winter(golf)seizoen.

Ook als golf paradijs heeft deze eilandengroep zich de laatste jaren ontwikkeld tot een perfecte bestemming. Een ruime keuze aan banen biedt voor ieder golfer, hoge of lage handicap voldoende uitdaging. Nieuwe banen die de laatste jaren geopend zijn als Buenavista en Abama op Tenerife zijn een genot om te spelen.

Wij selecteerden voor u een aantal comfortabele tot luxe hotels op Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura. Ook een dagje golf op het eiland La Gomera tijdens uw verblijf op Tenerife  behoort tot de mogelijkheden.


Tenerife
Algemene informatie Tenerife
Suite Villa Maria *****
The Ritz Carlton Abama *****
Las Terrazas de Abama *****
Melia Hacienda del Conde *****
Vincci La Plantacion del Sur *****
Vincci Tenerife Golf ****

Gran Canaria
Algemene informatie Gran Canaria
Lopesan Villa Del Conde Resort *****
H10 Playa Meloneras Palace *****
Salobre Hotel Resort & Serenity *****