logo

 

Europa-Portugal-Porto
Vidago Palace *****
Vanaf €715,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia.com vlucht ( Basistarief ) Porto
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
3 nachten verblijf o.b.v. Logies & Ontbijt
1x 3 Gangen diner
Unlimited Golf op Vidago Golf C
Vrij entree tot de Spa Wellness

          Ontdek deze regio, en bezoek de 
                     Port (wijn) huizen

Ligging: in een mooi park, veel bos en prachtige ruige heuvels aan de rand van het dorpje Vidago. Het hotel bevindt zich in een historisch gebouw uit 1910 en als locatie ooit bekend om zijn minerale bronnen, veel bezocht door de Europese elite. Nu 100 jaar later is het geheel verbouwd tot een luxe “ Belle Epoque” stijl hotel met een prachtige Spa en direct aan een mooie golfbaan. Een waar sprookje om hier te verblijven!

De kamers: bieden een warm welkom aan de gasten en zijn van alle gemakken voorzien. Luxe badkamer met walk in douche, heerlijke King Size bedden en mooie uitzichten over de omgeving.

Faciliteiten: keuze uit 4 restaurants, twee bars, rookkamer, bibliotheek, fantastische Spa, fitness Centre , binnen en buitenzwembad (25mt) en natuurlijk een prachtige uitdagende golfbaan.

In een van de restaurants van dit hotel kookt Rui Paulo, bekend van o.a. Restaurant DOP in Porto en is een ware culinaire verwenning, een absolute aanrader!

Golf: U speelt in dit arrangement op de baan bij dit hotel. Een rondje golf op Estella Golf Club, een mooie Links baan aan de oceaan  is uitstekend te combineren met een bezoek aan de stad Porto, of uw verblijf te verlengen met een aantal dagen hotel in de stad.

Tip: Boek een Dag Trip over de Douro rivier ( in een originele Rabelo boot ) inclusief het bezoek aan enkele Port huizen, lunch en verschillende proeverijen.

Tip: Porto Golf Pass , biedt u de mogelijkheid 1 rondjes golf te spelen op een andere baan te spelen in de Porto Regio
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )