logo

 

Europa-Portugal-Algarve
Tivoli Marina Vilamoura *****
Vanaf €649,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Faro (basistarief)
Autohuur Cat.BB (per 2 pers.)
3 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
2 greenfees (Laguna en Pinhal )
Transfers naar de golfbanen

                  Aantrekkelijke Shortbreak!
       Gunstig gelegen aan de haven, met vele
                     bars en restaurants.

Ligging: aan de haven van Vilamoura direct aan een mooi privé-strand. Op korte afstand van het hotel vindt u vele restaurants en bars. Een genot om s'avonds langs de haven te lopen en te  zien hoe het leven in een jachthaven zich afspeelt.  En niet te vergeten de vele “Shopping Arcades” en het Casino van Vilamoura.

Kamers: mooie sfeervolle kamers waar het u aan niets zal ontbreken. Voorzien van airconditioning, Satelite TV, internet, kluisje, minibar en moderne badkamer.

Faciliteiten: binnen- en buitenzwembad, diverse restaurants en bars, waaronder de trendy Puro Beach Bar en een gezellige loungebar in de tuin van het hotel. Verder de heerlijke Tivoli  Spa met een ruime keuze aan treatments in Oriëntaalse stijl.

Bijzonderheden: dit hotel is uitermate geschikt voor een luxe shortbreak met golf op 2 fantastische golfbanen rondom Vilamoura. Keuze uit voldoende goede banen zoal als Victoria, Millenium, of een van de andere  banen rond Vilamoura. De ligging van het hotel  is zeer centraal en niet al te ver van de luchthaven.


 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )