logo

 

Europa-Marokko-Agadir
Tikida Golf Palace *****
Vanaf €799,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Agadir (basistarief)
Meet & Greet bij aankomst.
Transfer luchthaven - hotel v.v.
7 nachten verblijf o.b.v. Logies & Ontbijt
Unlimited golf op Golf du Soleil

        Prachtig Riad Hotel, direct op Golf du Soleil !
                  

Ligging: kleinschalig Golf & Spa Resort in Agadir direct aan de baan Golf du Soleil. Een klein juweeltje in Arabische en Moorse architectuur in Agadir,  een waar golfparadijs direct aan de Atlantische Oceaan. Vrijwel het hele jaar door is de temperatuur hier aangenaam. Een goede bestemming voor diegene die golf graag willen combineren met strand.

Junior Suites: (58 ) zijn ruim en allen met terras. Verder een ruime dressing room, badkamer met bad, aparte douche en apart toilet. Airconditioning, of verwarming, flatscreen TV, met dvd speler, internet aansluiting en kluisje.

Faciliteiten: geïnspireerd door de Marokkaanse Riads, biedt dit hotel u een ware vijf sterren ervaring en veel cultuur en tradities. Lounge restaurant met gastronomische en Marokkaanse keuken. Het clubhuis met restaurant en terras met prachtig uitzicht over de baan. Een gezellige bar en Wine & Cigar bar en natuurlijke een fantastische Spa en gratis entree tot een mooie fitness. Het buitenbad is verwarmd in de winter.

VIP: als gast van Tikida Golf Palace kunt u gebruik maken van gratis transfers naar Tikida Beach, het strand en Thalasso Centre aldaar.

Golf: een ruime keuze aan golfbanen rond Agadir. Als gast van dit hotel speelt u tegen een sterk gereduceerd tarief op de twee 18 holes banen  van Golf du Soleil. De overige banen kunnen wij uiteraard apart voor u reserveren.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )