logo

 

Europa-Griekenland-Peleponnesos
The Westin Resort Costa Navarino *****
Vanaf €1149,-  Voor €1025,-
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht Klm A'dam - Athene v.v.
Autohuur Categorie C (per 2 pers.)
7 nachten Deluxe Garden o.b.v. logies & ontbijt
3 Greenfees 2x Dunes C - 1x The Bay Course Incl. buggy en oefenballen.

           
        Heerlijk Luxe Hotel in ongerept Griekenland!
    

Ligging: in een prachtige, natuurlijke omgeving direct aan de Ionische Zee, ongeveer 50 minuten rijden van Kalamata. Vanuit Athene (dagelijkse vluchten)  is het ongeveer 3uur rijden, langs een mooie route en een nieuwe tolweg. Bekende historische bezienswaardigheden als Olympia, Mystras en de tempel van Apollo liggen op korte afstand. Een prachtig hotel, met uitsluitend laagbouw (Paviljoen)  in de typische oude Mesinian stijl.

Kamers: wij reserveerden voor u de luxe kamers met Garden Views. Sfeervol en compleet zoals U dit van de bekende Westin hotelketen mag verwachten. Altijd met een mooi balkon of terras. Een upgrade naar een kamer met zeezicht, of Deluxe kamer met prive- zwembad behoort ook tot de mogelijkheden.

Faciliteiten: meerdere zwembaden over het Resort verdeeld met “swim up “bars en mooie terrassen. Verder een luxe lounge en “Chill Out” bar en keuze meer dan 10 verschillende restaurants met lokale en internationale gerechten. Een aanrader hier is het Libanees restaurant, bekend als een van de beste keukens uit het Midden-Oosten.  Verder een aantal tennisbanen en natuurlijk een uitgebreide luxe Spa.

Golf: Twee prachtige 18 Holes banen. The Navarino Dunes baan, ontworpen door Bernhard Langer, een werkelijk prachtige baan in een natuurlijke omgeving en mooie vergezichten over de Ionische zee. De ander baan, The Bay Course, ligt op enkele minuten van het hotel (shuttleservice) en hier is voor iedere de buggy altijd inclusief.

Tip: Pylos, een leuk Grieks dorpje op ongeveer 15 minuten rijden, met traditionele visafslag en gezellige restaurants en taveernes langs de kade, lekker met uw voeten in het zand, uitkijkend over zee.

Transavia.com vliegt in de zomer 2x per week vanaf Schiphol naar Kalamata.

Aegean Airlines vliegt 1x per week rechtstreeks naar Kalamata vanaf Düsseldorf -Duitsland!
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )