logo

 

Europa-Portugal-Estoril - Cascais
The Oitavos Hotel *****
Vanaf €675,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia.com A'dam - Lissabon v.v.
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
3 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
2 Greenfees Oitavos Dunes
Gebruik oefenfaciliteiten en trolley


        Designhotel op unieke locatie direct
          aan een uitdagende Links baan!

Ligging: In de wijk Quinta da Marinha, nabij het gezellige drukke centrum van Cascais en Estoril waar u tevens het Casino kunt bezoeken. Uniek design Hotel direct aan de baan Oitavos Dunes met mooie vergezichten over de duinen en naar de Atlantische Oceaan. Aan de strandweg van Guincho, zijn meerdere uitstekende visrestaurants te vinden.

Kamer: zeer luxe, moderne kamer. De badkamer is ruim, deels open met douche en vrijstaand design bad. Verder van alle gemakken voorzien, als föhn, badjassen, slippers, heerlijke cosmetica producten.

Faciliteiten: zwembad, met een mooi zonnedek, binnenzwembad met uitgebreide Spa. Ypsilon Restaurant, Bar en Lounge. Verder het clubhuis-restaurant Verbasco, alle uniek in presentatie van de Portugese en internationale keuken en cocktails. De Spa biedt een heerlijke Jacuzzi, Sauna en uitgebreide keuze aan treatments.

Golf: Oitavos Dunes, een fantastische Links baan golf experience. Terecht in de Top 100 van de wereld en regelmatig host voor grote golftoernooien. Andere uitstekende banen als Quinta da Marinha en Penha Longa liggen op korte afstand.

Tip: Cascais heeft een gezellig centrum met vele uitstekende lokale restaurants, bars. Verder een goede treinverbinding met het centrum van Lissabon. Een uitstekend hotel voor een shortbreak met golf en bezoek aan de prachtige stad Lissabon. (o.a. met Sr. Vinho, Casa de Fado)
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )