logo

 

Azie-Maleisie-Sabah
The Magellan Sutera Resort *****
Vanaf €1395,- 
HET ARRANGEMENT
Meet and Greet service bij aankomst
5 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
Transfers naar hotel en golf
3 greenfees op verschillende banen


    Bouwsteen Sabah - Kota Kinabalu
     Incl. 3 greenfees, caddy & buggy!


 

Ligging: aan de kustlijn ( Zuid Chinese Zee ) van Kota Kinabau, niet ver van Mount Kinabalu en vrijwel direct aan een mooie uitdagende 27 holes golfbaan. Voor het hotel een wandelpromenade die u deels voert langs de kust en een kleine jachthaven. Kota Kinabalu op ongeveer 5 minuten rijden biedt vele restaurants, winkels een typische avond markt en veel vertier.

Kamers : Deluxe Garden, zijn elegant en in stijl ingericht en hebben allen een mooi balkon, TV , minibar, kluisjes en koffie/thee maker. Verder natuurlijk voorzien van air co, bad, douche, haardroger en apart toilet.

Faciliteiten : keuze uit vele ( 15 ) restaurants en bars in het Sutera Harbour Resort, een groot zwembad, 2 kleinere zwembaden, fitness, tennis, badminton en squash.

Golf: U speelt o.a. op de naast het hotel gelegen Championship baan, met eventueel de mogelijkheid voor “night golf . Verder staan een rondje golf op Nexus GCC en Dalit Bay op het programma tijdens uw verblijf op Sabah.

Note: een uitstekende mogelijkheid om uw verblijf in of rond Kuala Lumpur te verlengen en te gaan genieten van zon, zee, strand, natuur en prachtige golfbanen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )