logo

 

Europa-Portugal-Costa Oeste
The Beachfront ****
Vanaf : Op aanvraag 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - Lissabon (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies ( Frontaal Zeezicht)
Welcome Foodpack bij aankomst
6 Greenfees
Vrij entree tot een mooi buitenzwembad

        Op slechts 100 meter van de Oceaan!
      ( Prijs o.b.v. 4 pers. in 2 Bedroom Suite )

Ligging: een unieke en magnifieke locatie met adembenemende vergezichten over de Atlantische Oceaan, at Praia D’El Rey Golf & Beach onder een nieuwe naam The Beachfront. Op ongeveer uur rijden van Lissabon in noordelijke richting dichtbij het historische plaatsje Obidos.

Beachfront Townhouses - Suites : keuze uit 2 of 3 slaapkamers. Ruime appartementen, met een groot balkon in een moderne stijl, direct toegang tot een mooi strand, alle uitkijkend over de Oceaan en de golfbaan. Voorzien van alle luxe die u maar kunt wensen. Om de dag wordt uw appartement, met volledig ingerichte keuken gereinigd.

Faciliteiten: Receptie, mooi buitenzwembad, tennisbanen, Atlantic Coast Health Club & Spa, kleine supermarkt. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de restaurants en bars in het Marriott hotel.

Golf: als gast van The Beachfront en in het geboden pakket speelt u enkele rondjes golf op 2 fantastisch banen. Natuurlijk de mooie duinbaan Praia d’el Rey en Bom Sucesso een uitdagende baan met Hole 17 als werkelijk zeer uitdagend.

Tip: boek een gastronomisch arrangement, en beleef 4 diner ervaringen in zorgvuldig uitgezochte restaurants, hoge kwaliteit, uitstekende variëteit aan gerechten vol met Portugese smaken. Informeer naar de voorwaarden.

Tip: de nieuwkomer en laatste ontwerp van Seve Ballesteros, The Royal Obidos, met mooie vergezichten over zee en het nabijgelegen estuaria. Een genot om een keer te gaan spelen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )