logo

 

Afrika-Mauritius-Mauritius
Tamarina Golf Spa Boutique Hotel ****
Vanaf €1995,- 
HET ARRANGEMENT
Klm vlucht Mauritius v.v.(basis)
Meet & Greet op de luchthaven
Transfer Luchthaven - hotel v.v.
7 nachten verblijf o.b.v. Half Board
6 greenfees op Golf Tamarina

*Incl. vroegboek korting 60 dagen

              Boutique Hotel en uitdagende Golfbaan!
                      ( Incl. vroegboek korting! )

Ligging: dit slechts 50 kamers tellende Boutique hotel is uniek gelegen aan de Tamarina Baai in een prachtige groene omgeving. Ideaal om ’s avonds te genieten van de tropische zonsondergang tijdens een romantische wandeling langs het strand.

Kamers: het hotel beschrijft deze zelf als simpel, mooi, sober en warm, wat een sfeervolle comfortabele kamer met Afrikaanse elementen inhoudt, met altijd een prachtig uitzicht over de omgeving of direct naar zee.

Faciliteiten: 4 zwembaden zorgen ervoor dat u een comfortabel plekje vindt, onder een palmboom of bij de heerlijk geurende frangipane boom. Verder twee tennisbanen voor de nodige beweging tijdens uw relaxvakantie. La Madrague restaurant met uitzicht over de Tamarina Bay en de infinity pool, biedt een internationale keuken met Creoolse accenten.

Le Dix Neuf in het Tamarina Golf Clubhuis met uitzicht over de Rempart rivier en de baai. En natuurlijk een sfeervolle bar, Le Bar voor overheerlijke cocktails en La Plage rond het zwembad, na zonsondergang een elegant restaurant voor heerlijke kreeft en gamba’s…..

Golf: Tamarina Golf, 18 holes baan, op loopafstand van het hotel is een uitdaging voor iedere golfer en inclusief tijdens uw verblijf in dit sfeervolle Boutique hotel.

Tip: Bezoek het Casela Park, de habitat van o.a. zo’n 1500 verschillende vogels!
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )