logo

 

Afrika-Zuid Afrika-de Kaapprovincie
Stellendal ****
Vanaf €1795,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht (Basis tarief) KLM A'dam - Kaapstad v.v.
Transfers bij aankomst
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
Autohuur Cat A voor 6 dagen
3 Greenfees (Arrabella, Erinvale, Strand)

Comfortabele lodge onder Nederlandse leiding 
in typisch Kaapse stijl.

Ligging: dit familiegerunde guesthouse ligt net buiten het gezellige centrum van Sommerset West, een half uur rijden van het centrum van Kaapstad.

Kamers: de kamers liggen in de tuin aan het hoofdgebouw en zijn zeer smaakvol ingericht met oog voor detail. De kamers ademen een koloniale sfeer daarbij gebruikmakend van Afrikaanse elementen. Een prima badkamer met douche of bad maken uw kamer uiterst comfortabel.

Faciliteiten: dit guesthouse beschikt over een mooi zwembad in de tuin met daarom heen verschillende terrassen, veelal ook onder de bomen gelegen maar zeker ook in de zon, een Veranda, Stoep en Braaiplaats.

Golf: In de omgeving van het hotel zijn zo’n 20 verschillende golfbanen waarvan een aantal binnen enkele minuten rijden.

De staf van Stellendal is graag behulpzaam bij het reserveren van extra starttijden tijdens uw verblijf. De Nederlandse eigenaren van dit guesthouse, doet er alles aan uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en is u graag van dienst met tips en adviezen. Goede restaurantsuggesties, leuke plaatsen om te bezoeken en wijnhuizen in de omgeving, zij vertellen het u allemaal.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )