logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Sol Marbella Estepona Atalaya Park ****
Vanaf €925,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga (basistarief)
Autohuur 7 dagen Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten o.b.v. Half Pension
5 greenfees op verschillende banen

                      Mooie  ligging aan Zee,
           Ideaal voor groepen o.b.v Soft All Incl.

Algemeen: meer dan 150 km kustlijn en een gemiddelde temperaratuur van 19° C maakt de Costa del Sol tot een van de meest populaire golfbestemmingen. Dit onlangs totaal gerenoveerde hotel van deSpaanse  Melia groep ligt direct aan zee niet ver van San Pedro Alcantara. Vanuit hier maakt u eenvoudig een leuke dagtocht naar Gibraltar of Ronda, bekend om zijn heerlijke keuken en lokale wijnen.

Kamers: alle kamers zijn onlangs gerenoveerd, met balkon en bieden zicht op de tropische tuin of het bergachtige achterland van Andalucia. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij voor u de Sol kamer met zeezicht reserveren.

Faciliteiten: Restaurant la Torre (Internationaal) en een A la carte restaurant. Verder verschillende bars, Jazz Lounge en een snackbar buiten aan het zwembad.

Golf: indien u kiest voor dit hotel, heeft u keuze uit verschillende banen, waaronder natuurlijk de 2 prachtige banen van Atalaya Golf Club. Maar ook een rondje golf op de uitdagende baan Valle Romano is inclusief in dit pakket. Overige banen kunnen wij voor u op maat of naar wens boeken.

Optioneel Semi of All Inclusive:
ontbijt tussen 07.30-10.30.  Ideaal voor groepen kunnen wij op verzoek dit extra voor u reserveren.  Hiermee zijn uw drankjes, diner  (Lijst met lokale dranken)  tussen 17.00-24.00uur inbegrepen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )