logo

 

--
*****
Vanaf : Op aanvraag 
HET ARRANGEMENT
Vlucht Amsterdam - Antalya v.v.
Transfers luchthaven - hotel v.v.
7 nachten verblijf o.b.v. "Ultra All Inclusive"
2 greenfees op Antalya GC Pasha

Extra greenfees op maat bij te boeken!

Ligging: dit luxe hotel is direct gelegen aan een mooi zandstrand. Sinds de opening is dit het meest populaire golfhotel op Ultra All Inclusive basis.

Kamers: zijn ruim, comfortabel en smaakvol ingericht en voorzien van een luxe badkamer, minibar, balkon met veelal zeezicht en T.V.

Faciliteiten: het hotel biedt u keuze uit meerdere restaurants. Naast het buffet restaurant zijn er 4 á la carte en enkele bars verspreidt over het hotel. Een uitgebreide fitness- en beautycenter met sauna, hammam en binnen- buitenzwembad met zonneterras.

Golf: twee prachtige 18 holes golfbanen, Pasha en Sultan (Antalya Golf Club) behoren tot dit hotel. Een shuttleservice brengt u in enkele minuten naar het clubhuis van deze baan. Andere banen op korte afstand zijn National, TAT en de nieuwe baan Faldo

Ultra All Inclusive: naast het buffet restaurant zijn er vier a la carte restaurants ('s winters twee, afhankelijk van bezetting). Hiervoor dient u 1 dag tevoren te reserveren. Verder zijn alle softdrinks, locale en enkele geselecteerde import alcoholische drankjes inbegrepen.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )