logo

 

Europa-Spanje-Costa Brava
Park Hotel San Jorge ****
Vanaf €339,- 
HET ARRANGEMENT
Arrangement o.b.v.eigen vervoer.
4 Nachten Hotel o.b.v. Logies & Ontbijt
1 Greenfees op PGA Golf Tour Course
1 Greenfee op Emporda
1 Greenfee op Golf d Aro Masnou

             Kleinschalig hotel, prachtig gelegen
              aan leuke baai met  klein strandje!

Ligging: op een prachtige locatie in de Costa Brava niet ver van Platja d’Aro boven aan een rotsige kust, uitkijkend over de kristal heldere Mediterrane en omringd door pijnbomen. De perfecte locatie voor een rustgevende golfvakantie. Vanuit het hotel heeft u rechtstreeks toegang tot een kleine baai met wit zandstrandje. S’ avonds loopt u in enkele minuten naar een gezellig centrum voor vertier. Op de vrije dag behoort een bezoek aan Girona tot de mogelijkheden.

Kamers: in een klassieke elegante stijl. Voorzien van gratis wifi-aansluiting, flat screen TV, minibar, safe, radio en airconditioning. Verder een keurige badkamer. Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor prachtig uitzicht naar zee.

Faciliteiten: heerlijk zwembad met prachtig zicht naar zee en gezellige café. Verder een kleine fitness, en twee restaurants. Mar Brava voor diner met veelal locale gerechten, en El Xirinquito met tapas in de avond en gevarieerd menu voor lunch.

Golf: een grote verscheidenheid aan banen liggen allen op maximaal 25-30 minuten rijden van dit hotel, de dichtstbijzijnde baan Golf dÁro op slechts 6km.  Golf Emporda 29km, Golf Platja de Pals 24km en PGA Catalunya 27km zijn een absolute aanrader om te spelen.

Let op!  nergens vindt u zo veel Michelin* restaurants als in de Costa Brava. Wij zijn u graag van dienst met enkele restaurant suggesties voor een culinaire verrassing tijdens uw verblijf.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )