logo

 

Europa-Canarische Eilanden-Gran Canaria
Sheraton Salobre Golf Resort *****
Vanaf €1375,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Las Palmas (basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers.)
7 nachten o.b.v. Half Pension
6 dagen Unlimited Golf op Salobre Old en/of New


             Prachtig hotel direct aan twee
                       18 Holes banen !

Ligging: zuidelijk op het eiland in een rotsachtige, heuvelachtige omgeving ligt dit luxe met mooie vergezichten over de heuvels, en vanuit het prachtige zwembad boven het Resort zelfs naar. Een ideale locatie voor een onbezorgde golfvakantie als u wilt genieten van mooi weer en rust. Naar de kust is het eenvoudig per taxi, voor een gezellige avond, winkelen of zonsondergang aan zee.

De kamers: zijn ruim, comfortabel en elegant ingericht. Allen met terras, plasma TV , internet en de heerlijke Sheraton Sweetsleeper bedden voor een goede nachtrust. Op het balkon een heerlijke chaise-longues om van het uitzicht te genieten.

Faciliteiten: verschillende zwembaden op ieder niveau in het hotel. Meerdere restaurants, van buffet tot gastronomisch in Camaleon Trattoria. Panoramische views vanuit de Sunset bar of een snack in de 19th Hole bar. En natuurlijk de Aloa Wellness voor heerlijke massages of beauty treatments.

Golf: twee banen direct bij het hotel. Salobre Old, een mooie 18 holes Par71 ideaal voor ieder niveau golfer. Door zijn vele hoogteverschillen adembenemend. De Salobre New Course is een uitdaging, niet te lang maar uw skills worden regelmatig getest in een rotsachtige omgeving, uniek voor dit eiland.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )