logo

 

Europa-Spanje-Valencia
SH Ingles Boutique Hotel ****
Vanaf €695,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Valencia (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
5 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
2 greenfees (El Saler GC en La Galiana)

           Uitstekende locatie, in het Centrum:
                       Indicatie prijs Only !

 

Ligging: in het hart van het centrum van Valencia, in een historisch gebouw (18e eeuw) wat ooit het Paleis van de Duke van Cardona is geweest. Direct aan een mooie winkelstraat, met vele belangrijke historische gebouwen en gezellige straatjes met een groot aanbod aan restaurants. De City of the Arts and Sciences ligt op 20 minuten lopen.

Kamers: Sfeervol en onlangs geheel vernieuwd. Comfortabel voor een stadshotel, met keuze uit double of twin kamers. Enkele kamers met balkon, of mooie openslaande deuren met uitzicht op de prestigieuze winkelstraat of het keramisch Museum in prachtig barok stijl.

Faciliteiten: Dos Aguas restaurant voor ontbijt en diner, Dos Aguas Cafetaria met een leuk terras. Verder vriendelijke service aan de receptie, gratis wifi in het hotel en de gezellige bar Clandestino, waar ook veel locals komen voor een drankje of heerlijke cocktail.

Golf: Valencia en omgeving biedt een mooie keus aan banen, waarvan El Saler wel de meest bekende is, niet voor niets een Top 5 notering in Spanje, en in 2013 Host of the Spanish Open. De golfbaan La Galiana is eveneens een absolute uitdaging.

Tip: Boek een fietstocht met gids door de stad, culturele gebouwen en de drooggelegde rivier. Een leuke manier om deze stad te verkennen.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )