logo

 

Afrika-Zuid Afrika-Krugerpark
Sefapane Lodge ****
Vanaf €695,- 
HET ARRANGEMENT
6 nachten in een Rondavel o.b.v. Logies & Ontbijt
Full day safari met picknick ontbijt in het park
Rivier safari met picknick ontbijt in het park
Evening safari met bushbraai in het park of lodge
2 x 18 Holes op Hans Merensky golf incl. buggy


Voor een onvergetelijke Afrika ervaring!

Ligging: Aan de rand van het Kruger Park, in Phalaborwa bieden wij u deze lodge onder professionele Nederlandse leiding in een gemoedelijke ambiance. Omdat deze lodge net buiten het park ligt kunt u ook de omgeving eenvoudig zelf verkennen en bent u niet volledig op de lodge aangewezen om op eigen ontdekkingstocht uit te gaan. De laatste jaren zijn veel veranderingen doorgevoerd waarmee Sefapane nu een uiterst comfortabele lodge is geworden met ook uitstekende gastronomische mogelijkheden in een typisch Afrikaanse sfeer.

Kamers: In de tuin vindt u de comfortabele rondavels die zijn ingericht met badkamer met douche, een zitje en een kitchenette. Op het buitenterras van uw rondavel hoort u ’s morgens en ’s avonds de vogels en dieren die voor een prachtig sereen geluid zorgen.

Faciliteiten: De lodge biedt een heerlijk zwembad met zonneterras, aansluitende swim-up bar en een gezellig restaurant met buitenterras waar het heerlijk vertoeven is. Dit alles in een sfeer die volledig aansluit bij de omgeving waarbij natuurlijk gamedrives en golf voorop staat.

Golf: Op 2 kilometer van de Lodge ligt de Hans Merensky golfcourse, 18 holes, tegen het Kruger Park gelegen en daarmee regelmatig bevolkt door enig wild. “ Bobbyjanen “ en zwijntjes kruisen regelmatig de fairways en maken daarmee een onoverkomelijk onderdeel uit van uw rondje golf.

Bijzonderheden: Vanuit de lodge kunt u prachtige excursies maken naar o.a. de Blyde River Canyon, een kilometers lange kloof waarin helemaal beneden de rivier slingert. Phalaborwa is een gezellig stadje om even rond te dwalen of wat te winkelen en sfeer te proeven.

Kortom, wij kunnen u deze lodge van harte aanbevelen voor een bouwsteen van uw vakantie in Zuid Afrika niet in de laatste plaats vanwege de gastvrijheid die u hier ten deel valt. 
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )