logo

 

Europa-Azoren-San Miquel
Santa Barbara Eco Resort ****
Vanaf €1075,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - San Miguel, Azoren (Basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers).
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
5 greenfees op Batalha GC & Furnas

Indicatieprijs!

           Modern ECO Resort, met adembenemende
                       vergezichten over de Oceaan

Ligging: Santa Barbara Eco Beach Resort ligt op het eiland São Miguel. Bekend om het groene eiland met zijn ongelooflijke vegetatie . Gelegen tussen de bergen en de Zee aan Lagoa de Fogo en het 800m lange strand. Naar de hoofdstad Ponte Delgado is het slechts 20 minuten, Ribeira Grande de tweede stad van het eiland ligt op slechts 5 minuten rijden.

De Garden / Sea view Villa’s : allen Eco, zeer compleet ingericht en bieden een woonkamer , een kleine keuken en een bijzonder mooie badkamer en een heerlijk 2-persoonsbed. Het uitzicht vanuit de villa’s is prachtig en wijds.
 
Faciliteiten: Het hotel beschikt over een restaurant en gebruikt vele verse en lokale ingrediënten. ’s Avonds kunt u dineren met de outdoor spirit. Verwen uzelf met de delicatessen die speciaal voor u bereid worden. Sushi is hier een absolute aanrader ! Verder een heerlijk buitenzwembad waar u kunt relaxen met het geluid van de Atlantische Oceaan op de achtergrond.
 
Golf: op de Azoren (Sao Miguel) liggen 2 prachtige banen. Furnas op ongeveer 25 minuten rijden is een van de oudste banen van Portugal. Batalha ( 27 Holes ) ligt op slechts 10 minuten, en is een genot om meerdere malen te spelen. Uitdagend en prachtige vergezichten over de oceaan.

Ribeira Grande: de tweede stad van het eiland met een aantal uitstekende restaurants voor vis en heerlijke steaks. Of wat dacht u van een traditionele Cozido ?

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )