logo

 

Europa-Portugal-Costa Oeste
Sana Silvercoast ****
Vanaf €575,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - Lissabon (basistarief)
Autohuur Cat. BB (per 2 pers.)
4 nachten verblijf in Sana Silvercoast
3 Greenfees op verschillende banen


        Combinatie reis met verblijf in Lissabon
               Sana Lisboa - Sana Silvercoast !

 

Ligging Sana Silvercoast: op slechts 45 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon in noordelijke richting dichtbij het historische plaatsje Obidos en Fátima. In het centrum van Caldas da Rainha, op loopafstand van een leuk plein met bars en restaurants. Niet ver van mooie stranden als Foz do Arelho en Peniche. Een ideale locatie, in een stukje puur Portugal met enkele fantastische golfbanen.

Ligging Sana Lisboa: Centraal in de stad, niet ver van de luchthaven. De keuze is aan u om bij aankomst of voor vertrek enkele nachten deze prachtige stad te gaan verkennen.

Kamers: comfort, charme en traditioneel zegt in enkele woorden iets over de kamers van dit hotel. De inrichting is zeer compleet, met full HD TV, internet, safe en laundry service.

Faciliteiten: 24 uur receptie, business centre, “Lisbonense “ restaurant met traditionele Portugese gerechten, bar en café terras voor lunch.

Golf: 3 fantastische banen, waarvan Royal Obidos, onlangs geopend het laatste meesterwerk van Seve Ballesteros is. Geniet van de prachtige zeezichten op Praia del Rey GC of enkele uitdagende holes van Bom Successo.

Golf en Gastronomie: arrangement voor ieder op zoek naar de juiste combinatie tussen golf, culinair op hoog niveau. U geniet van 4 werkelijk fantastische Portugese diners met heerlijke wijnen. Prijs op aanvraag.

Tip: Ideale golfreis om de stad Lissabon te combineren met Golf op prachtige banen ten noorden van de stad.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )