logo

 

Europa-Portugal-Porto
Pestana Vintage Porto Hotel ****
Vanaf €849,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht (Basistarief) naar Porto
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
5 nachten verblijf o.b.v. Logies & Ontbijt
3 Greenfees, keuze uit 5 verschillende banen


   Klassiek hotel, zeer centraal in de stad
            direct aan de Douro rivier!

Ligging: gelegen in het hart van historisch Oporto aan de Praça de Ribeira. The Pestana Porto is een van de meest sfeervolle hotels met een prachtig uitzicht over de Douro rivier. Ondergebracht in historische gebouwen uit de XVI, XVII, XVIII eeuw en op de lijst van Unesco als World Heritage site. De luchthaven is op slechts 20 minuten. 

De kamers: slechts 30 deluxe kamers en 15 superior kamers van alle gemakken voorzien. TV, telefoon, minibar, kluisje en comfortabele badkamer met haardroger.

Faciliteiten: een typisch stadshotel met gezellig restaurant en de Heritage bar. Een business centre, conferentie ruimtes. En natuurlijk de stad met vele mogelijkheden om te winkelen, bezoek aan een van de vele Porthuizen of andere historische bezienswaardigheden.

Golf: 5 mooie en uitdagende golfbanen in de Porto regio ieder met zijn eigen karakter. Maak zelf uw keuze, waarbij Estela Golf, een mooie links baan en Vidago Palace absolute aanraders zijn. Amarante Golf kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan de Douro landinwaarts in de namiddag.

Tip: maak een trip met de oude Trams in Porto, of reserveer een riviercruise over de Douro met een bezoek aan de wijngaarden en/of Porthuis. En probeer Franceshina , de typische sandwich van Porto !

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )