logo

 

Europa-Portugal-Porto
Pestana Palacio Do Freixo ****
Vanaf €1095,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht (Basistarief) naar Porto
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
5 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
3 Greenfees (keuze uit 5 banen in de regio Porto)

                Fantastische Pousada
        Ideale locatie voor een shortbreak
             naar deze prachtige stad!

Ligging: naast de Ponte do Freixo direct aan de rivier Douro. Palacio do Freixo is een van de mooiste baroque monumenten van Porto (1742 ) en biedt een unieke uitzicht over de glinsterende rivier Douro. Tussen 2000 en 2003 geheel gerestaureerd tot een van de grootste pousada’s van Portugal. Bestaande uit 2 gebouwen, het Paleis met o.a. de lobby, restaurant, bar en prachtige woonkamer. In de historische fabriek ernaast bevinden zich alle kamers.

De kamers: 87 in totaal, ieder met zijn eigen karakter en van alle gemakken voorzien. TV, telefoon, minibar, kluisje en complete badkamer met haardroger.

Faciliteiten: restaurant, bar, ruime sfeervolle living en een kleine Spa met sauna, Turks bad en een kleine gym. Verder een binnen en buitenzwembad – direct aan de Douro rivier. Ideale ligging voor een shortbreak, eenvoudige aanrij route vanaf de luchthaven, hier parkeert u de auto vrij van kosten, een taxi naar het centrum is slechts 5 minuten.

Golf: 5 mooie en uitdagende golfbanen bevinden zich in de regio Porto. Maak zelf een keuze, waarbij Estela Golf C, een mooie links baan en Vidago Palace absolute aanraders zijn. Amarante Golf kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan de Douro landinwaarts in de namiddag.

Tip: maak een trip met de oude trams in Porto, of reserveer een riviercruise over de Douro met een bezoek aan de wijngaarden en een van de vele bekende porthuizen als Kopke, Calem of Fonseca.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )