logo

 

Europa-Portugal-Algarve
Pestana Golf Resort Carvoeiro ****
Vanaf €699,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht (Basistarief)Faro
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten Logies (o.b.v. bezetting met 4 personen)
Unlimited Golf op de Pestana banen, Pinta, Gramacho, Alto Club, Silves en Vila Sol

                     Uitstekende appartementen &
                     villa's direct aan de golfbaan!

Ligging: Deze comfortabele Pestana appartementen en villa’s liggen verspreid aan de banen van Gramacho en Vale da Pinta (Carvoeiro Club) en zijn zondermeer smaakvol te noemen. De appartementen op Gramacho zijn op loopafstand van het clubhuis, op Vale da Pinta maakt u gebruik van uw eigen huurauto of de shuttleservice die over het Resort rijdt om naar het clubhuis te komen.

Appartementen: deze liggen op de begane grond of de 1e verdieping in kleine clusters verspreid over de golfbanen en beschikken over een volledig ingerichte keuken, woonkamer en slaapkamer(s) met goede badkamer en een terras of ruim balkon. Per cluster is een royaal zwembad met zonneterras. De villa’s zijn van gelijke inrichting aan de appartementen maar beschikken over een terras met prive zwembad.

Faciliteiten: op het resort vindt u 2 sfeervolle clubhuizen met restaurants en terras en zwembad. Tevens is een supermarkt aanwezig voor de uw ontbijt wat ook tegen betaling in het clubhuis mogelijk is en enkele tennisbanen.

Golf: u kunt spelen ( afhankelijk van het gekozen of aangeboden arrangement ) op de banen Gramacho, Pinta, Alto Club, Silves en de populaire Championship baan Vila Sol. 

Tip : Deze appartementen zijn voor een longstay arrangementen uitermate geschikt met aantrekkelijke arrangementen inclusief golf op 5 verschillende banen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )