logo

 

Europa-Portugal-Estoril - Cascais
Penha Longa Cascais Package *****
Vanaf €799,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht A'dam - Lissabon TAP Portugal
Transfer luchthaven - hotel v.v.
4 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
3 Greenfees (keuze uit meerdere banen)

*o.b.v. min 4 personen

          Penha Longa & Estoril Golf Package
                       Incl. alle transfers !

Ligging: in Sintra, een prachtige omgeving op slechts 25 minuten van de luchthaven en 10 minuten van het gezellige haventje van Cascais. Hier een ruime keuze aan gezellige restaurants, bars en winkels. Of neem van het station in het centrum van Cascais de trein "boemel" naar Lissabon voor een dagje kunst en cultuur.

Kamers: sfeervolle, luxe kamers met terras en mooie panoramische uitzichten over de baan of bosrijke omgeving. Badkamer met aparte douche. Verder heeft u de beschikking over een Nespresso machine, Ipod docking station en internet op de kamer.

Faciliteiten: diverse restaurants, waaronder een uitstekend Japans Midori met heerlijke sushi, sashimi en Teppan Yaki en het Italiaans restaurant Il Mercato en de gezellige bars Be Lounge en Acqua. Verder een Six Senses Spa, 6 tennisbanen, luxe Gym met binnen-buiten zwembad, sauna, jacuzzi en gezellig terras.

Golf: Inclusief in deze aanbieding zitten naast golf op de prachtige baan bij het hotel, tevens 2 rondjes golf naar keuze in de Cascais regio. Oa keuze uit Estoril GC, Belas, Lisbon Sportsclub.

Note: Als u kiest voor dit arrangment, zijn alle transfers naar deze golfbanen inclusief. (*min 4 personen)

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )