logo

 

Europa-Portugal-Porto
Oporto Apartments ****
Vanaf €749,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - Porto v.v. (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
3 nachten appartement o.b.v. logies
2 greenfees op Estela GC
Entree tot een Porthuis naar keuze

         Incl. uitstekend Diner en Yellow Bus ticket
                 Golf op prachtige baan aan Zee !

Ligging: in het centrum van het historische gedeelte van de stad, bijna naast Palacio da Bolsa. Naar de rivier de Douro is het slechts 100 meter lopen, niet ver van heerlijke authentieke (vis) restaurants en gezellige terrasjes. Vanuit deze appartementen ontdekt u te voet eenvoudig bijna de hele stad.

De Appartementen: allen voorzien van een luxe, modern interieur. Het gehele gebouw is net gerenoveerd. De appartementen bieden plaats voor 2/4 personen.

Porto:heeft een fantastisch museum voor moderne kunst, het Serralves Museum met zeer vooruitstrevende tentoonstellingen het hele jaar door. Tevens het schitterende concertgebouw, ontworpen door Rem Koolhaas. En natuurlijk is het zeer de moeite waard een bezoek te brengen aan de “Caves do Vinho do Porto aan de andere kant van de rivier.

Golf: op een half uurtje van Porto met de auto komt u aan bij een van de meest bijzondere zee banen van Portugal, Estela Golf Club, Povoa de Varzim. Andere banen ïn de Porto e Norte regio kunnen wij natuurlijk ook voor u reserveren.

Bijzonderheden: Porto is een heerijke stad voor een “City Break”en heel goed te combineren met andere banen in de regio. In 2014 is Porto uitgeroepen tot Best European City Destination.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )