logo

 

Azie-Indonesie-Bali
Nusa Dua Beach Hotel *****
Vanaf €1995,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht KLM A'dam - Denpasar v.v.
Transfer airport - hotel v.v.
Deluxe kamer 7 nachten o.b.v. logies & ontbijt
2x Sundowner op Nusa Dua/Kuta Beach Golf
1 Greenfee Bali Handara Incl. dagtour


Ligging: op het schiereiland in het zuiden van Bali, op slechts 15 minuten van de luchthaven ligt dit 5-sterren Deluxe Resort. Direct na aankomst ervaart u al snel de typische Balinese gastvrijheid.

Kamers: comfortabele deluxe kamers, in 2012 volledig gerenoveerd,  met terras of balkon en heerlijk uitzicht over zee of de tropische tuin met zijn aanlokkelijke zwembaden.

Faciliteiten: direct aan het strand gelegen, twee mooie zwembaden, the Chess ‘snackbar’ met terras aan zee, een Japans restaurant, een perfect Italiaans restaurant aan het zwembad en een uiterst sfeervol en voortreffelijk Balinees restaurant. Ook op gastronomisch gebied komt u hier volop aan uw trekken.

Spa faciliteiten: Nusa Dua Beach is bekend om zijn uitgebreide Spa paviljoen met lappool, zonneterras en ruime keuze aan behandelingen en massages. Hier raakt u alle stress kwijt en vertoeft u in een serene omgeving waar u ongetwijfeld nog vaak aan terug zult denken.

Golf: de vernieuwde baan van Nusa Dua, the Bali National golf club gaat tot de mooiste van de wereld behoren! En op 20 minuten afstand ligt de New Kuta Golfclub, een absolute aanrader en uitdagende baan deels langs zee.  Tijdens uw verblijf speelt u op deze prachtig aangelegde baan, een uitdaging voor iedere golfer. Handara Golf ligt op zo'n 2 uur rijden, via een prachtige route via de desa's en door de bergen van Bali waar het aangenaam koel is en direct een -rachtige dagtocht.

TIP: boek tegen een toeslag van € 65.- per kamer per nacht een kamer in de Palace Wing. Een royale verwenning met veel extra's als High Tea in de middag, sandwiches en cocktails 's avonds tussen 18.00 - 20.00 uur. Het hotel heeft in 2012 een grondige renovatie afgerond en is nu een mix van modern comfort met de echte Balinese uitstraling!
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )