logo

 

Europa-Frankrijk-Cote d'Opale
Le Manoir Hotel ***
Vanaf €335,- 
HET ARRANGEMENT
O.b.v. eigen vervoer
2 nachten hotel o.b.v. logies & ontbijt
2 x diner in het hotel
2 greenfees (Le Touqeuet of Hardelot )

             Sfeervol kleinschalig Hotel !
                  ideaal voor groepen!

Ligging: in het Nord Pas de Calais waar de zeewind vaak tot groot plezier van de liefhebbers van Links Golfbanen waait. Wandelaar, fietser, ruiter of golfer, grootse braderieën en gastronomische gerechten voor iedereen reden om deze prachtige streek te bezoeken. Met 7 golfbanen binnen een straal van 1 uur afstand biedt deze bestemming zowel de beginner als de gevorderde golfer voldoende uitdagingen.

Hotel: sfeervol en te midden van bossen op 3,5 km van het centrum van Le Touquet en slechts 2 min te voet naar Golf La Forêt – 2 min met de auto naar Golf La Mer. De tweepersoonskamers bieden TV, telefoon, badkamer met bad of douche en toilet. Tevens heeft het hotel een restaurant, zwembad, tennisbaan, bar en eigen parkeergelegenheid.

Golf: Le Touquet Golf biedt twee 18 holes banen La Foret of La Mer, een uitdagende links baan. La Foret is gelegen middenin de schitterende dennenbossen van La Touquet. Kalm, rustgevend, uit de wind vinden spelers van alle niveaus hier plezier en ontspanning. Voor het spelen op La Mer is een minimale HCP van 24 vereist.

Golf: Golf de Hardelot zijn 2 prachtig gelegen 18-holes banen gelegen in een glooiend landschap van duinen en dennenbossen. Course les Dunes en Les Pins, voor de laatste baan geldt HCP 24 heren, HCP 28 dames.

Tip: Maak een heerlijke wandeling over de dijk en over het strand. Ook kunt u hier naar hartenlust winkelen in de Rue Saint Jean. Er is een markt in Le Touquet, en is er de mogelijkheid tot strandzeilen of breng een bezoek aan het casino.