logo

 

Europa-Spanje-Costa Blanca
Las Colinas Golf & Country Club ****
Vanaf €666,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Alicante (basistarief)
Autohuur 7 dagen Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten 2 Bedroom Apartement o.b.v. Logies
3 Greenfees op Troon Golf, Las Colinas G & CC
*Prijs o.b.v. 4 Personen

                 Comfortabele appartementen en
                  Golf op een fantastische baan!

Ligging: iets ten zuiden van Alicante, in een vallei met mooie vergezichten richting zee, een ideale locatie voor een golfreis. Een plek waar appartementen en de golfbaan perfect passen in een natuurlijke omgeving met veel citrusbomen en vrijwel direct aan de Mediterrane kust. Aldaar aan het Glea strand Campoamor ligt ook hun fantastische Beachclub.

De appartementen: twee of drie kamers, gelegen in een exclusieve woonomgeving, direct rond de golfbaan in een rustige omgeving, met gezamenlijk gebruik van een riant zwembad. Alle appartementen hebben balkon of kleine tuin op de benedenverdieping.

Faciliteiten: twee restaurants in het in Mediterrane stijl gebouwde clubhuis, UNiK Cafe en de ENSO Sushibar. Verder een mooi zwembad, tennisbanen, 18 holes Championship baan, sportfaciliteiten, golf Academy met PGA professional.

De Beach Club: op slechts enkele minuten, moderne, stijlvolle strandfaciliteit waar u kunt genieten van de zon, aanlokkelijke  infinity pool met heerlijke ligstoelen en gezellige bar.

Golf: een werkelijk prachtige baan ontworpen door Cabell B. Robinson behorend tot de Top 100 beste banen van de wereld. Een Troon Golfcourse, die gelijkenissen heeft met o.a. La Reserva, Finca Cortesin en Praia del Rey. Andere banen in de buurt zijn La Finca en Campoamore.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )