logo

 

Europa-Nederland-Twente
Landgoed de Wilmersberg ****
Vanaf €255,- 
HET ARRANGEMENT
1x overnachting - luxe Engelse kamer incl. ontbijt
1x 3 gangen diner in het restaurant
1 greenfee 18 holes (keuze uit 4 banen in de regio)
Gebruik van zwembad,whirlpool, sauna, Turks stoombad en tennisbanen

  Ook te boeken als 3-daags arrangement!
    Inclusief 2 greenfees, vanaf € 315,00

Ligging: Bilderberg Landgoed de Wilmersberg ligt midden in een groot, eeuwenoud natuurgebied, op de uitlopers van de Twentse heuvelrug en biedt u een prachtig uitzicht over het dal. Het omringende landschap wordt gedomineerd door oude bomen, kronkelige wandelpaden en glooiende weilanden. In de directe omgeving vindt u tal van wandel- en fietsmogelijkheden en verschillende 18-holes golfbanen, waaronder Golfbaan
Het Rijk van Sybrook.

Kamers: De stijlvolle inrichting toont aan dat hier een specialist aan het werk is geweest: een interieur- architect die zich eerder heeft toegelegd op de inrichting van oude kastelen en landhuizen. De royale kamers en suites zijn van alle denkbare gemakken voorzien.

Faciliteiten: Het hotel biedt een overdekt zwembad, een whirlpool, een sauna met dompelbad en een Turks stoombad. In beautycentrum 'Art of Beauty Wilmersberg' kunt u de dagelijkse beslommeringen even vergeten en ontspannen met gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Landgoed de Wilmersberg noemt zich met recht 'De Toplocatie in Twente' waar de serene rust, de sfeervolle inrichting, de eigentijdse Bourgondische keuken en de oprechte Twentse gastvrijheid ingrediënten zijn die bijdragen aan een onvergetelijk verblijf.

Golf: Keuze Het Rijk van Sybrook, Euregio Bad Bentheim, Golfclub Emstal en Rheine/Mesum.