logo

 

Europa-Spanje-Costa Brava
La Costa Golf & Beach Resort ****
Vanaf €549,- 
HET ARRANGEMENT
Eigen vervoer
4 nachten verblijf o.b.v. Logies & Ontbijt
2 Greenfees op Platje de Pals
1 Greenfee op Emporda Golf

       Ideaal gelegen aan het strand en golfbaan !

Ligging: in Pals, het hart van de Costa Brava vrijwel direct aan een lang zandstrand en Golf Platje de Pals. De luchthaven van Girona is slechts 50 km. Maar ook in combinatie met een bezoek aan Barcelona is dit Resort een goede keuze. Voldoende mogelijkheden voor watersport, duiken of gewoon relaxen aan een rustig zandstrand.

De kamers:
wij reserveerden voor u de Double Rooms, maar tegen een kleine vergoeding is verblijf in een Junior Suite mogelijk. Allen met uitzicht op de mooie tuin of de golfbaan. Mocht u met kinderen hier willen verblijven zijn er ook enkele kamers op de begane grond met directe toegang tot het zwembad.

Faciliteiten: restaurant , zwembad gratis WiFi, diverse watersport faciliteiten, fietsen verhuur, catamarans, instructie voor tennis, zeilen en golf. Een hotel waar u zich uitstekend kunt vermaken.

Golf: de Emporda regio heeft in totaal acht banen in een radius van 10-50 minuten. Verdere aanraders zijn verder PGA de Catalunya, Golf Girona of Club de Golf Peralada.

Tip: ideaal hotel om uw golfvakantie in Spanje met eigen vervoer te beginnen. Verder suggesties rond Barcelona of richting Valencia doen wij u natuurlijk graag om uw verblijf uit te breiden

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )