logo

 

Europa-Noord Cyprus-Noord Cyprus
Korineum Residence ****
Vanaf €770,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia.com vlucht A'dam - Larnaca
Transfer luchthaven - hotel v.v. (o.b.v. 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. Half Pension
5 greenfees op Korineum Golf & CC

                    Uitstekend Hotel aan
           een mooie, uitdagende golfbaan !

Ligging: klantvriendelijk en door lokale familie gerund Golf Resort direct aan de gelijknamige baan, slechts 25 minuten van de luchthaven Ercan en korte afstand van een leuk strandje. Kyrenia ligt op ongeveer 15 minuten rijden. Een dagtocht naar Nicosia of Famagusta behoort van hier uit ook tot de mogelijkheden. Heeft u de voorkeur voor een vlucht met Transavia naar Larnaca is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kamers in het Residence Hotel: Zijn allen zijn luxe en sfeervol ingericht. Een ruime badkamer met bad en aparte douche. Tegen een kleine toeslag kunnen wij tevens voor u kamers in het Elite Hotel reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Faciliteiten: buffet restaurant, gezellige bar in het clubhuis, fitness, Spa & Welness met goede keuze aan massages, sauna en jacuzzi . Verder een mooi buitenzwembad.

Golf:  werkelijk prachtige baan gelegen in een natuurlijke omgeving. Een baan met vele mooie vergezichten richting zee en uitdagende holes. Voor de beginnende golfer zijn er tevens 3 volwaardige oefenholes, een  Par 3, Par 4 en een mooie Par 5.

Tip: het hotel verzorgt een regelmatige shuttle service naar Kyrena, een gezellig plaatsje met authentieke haven en vele leuke sfeervolle restaurants. Verder zou  u Turtle Beach en Medieval Bellapais niet missen moeten missen, en bezoeken tijdens het verblijf op dit deel van Cyprus.

Vlucht informatie: Transavia.com  vliegt vrijwel de hele jaar  door vanaf  Amsterdam naar Larnaca.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )