logo

 

Europa-Nederland-Veluwe
Kasteel Engelenburg ****
Vanaf €249,- 
HET ARRANGEMENT
1x overnachting in koloniale kamer
1x uitgebreid ontbijt met Vonkelwijn
1x culinair 4-gangen diner in het restaurant
2 x 9 holes golf

                 Ook te boeken als 3 daags arrangement
                    Informeer naar de mogelijkheden!

Het Kasteel: wakker worden en nog even verder dromen. U bent op Kasteel Engelenburg. Dit slechts 41 kamers tellende hotel is prachtig gelegen in de bossen van Brummen. Weg van alle drukte geniet u hier van de rust en prettige atmosfeer.

Kamers: comfortabel en in koloniale stijl, gelegen in de bijgebouwen rondom het kasteel zijn voorzien van tv, telefoon, minibar, badkamer met bad/douche. Vanuit de kamers heeft u een fantastisch uitzicht op de slotgracht, bosrijke omgeving of het kasteelpark en de golfbaan. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en uitstraling.

Faciliteiten: een meer dan uitstekend restaurant waar een avond dineren een beleving wordt met persoonlijke, professionele service en uw diner kan worden omlijst met de perfecte wijn uit het voornamelijk Zuid Afrikaanse aanbod. Laat u door de sommelier uitgebreid informeren voor de ultieme combinatie van spijs en wijn! Tijdens de zomeravonden vooraf en achteraf genieten op het terras of tijdens de koelere maanden in de sfeervolle Engelse lounge met uitgebreide whisky collectie of de gezellige golfbar.

Golf: Uitdagende 9-holes baan ontworpen door Donald Steel, aangelegd in het historische park met oude bomen die soms heel lastig in de lijn van uw bal staan . Twee lange Par 3 afgewisseld met een aantal mooie lange Holes  Het terrasbezoek na afloop van uw rondje golf voor een heerlijk glas wijn is de perfecte afsluiting van een sportieve inspanning.

Tip: gezien de uitstekende reputatie en sfeervolle ambiance is dit hotel ook tijdens de wintermaanden een perfecte keus voor een weekend of midweekverblijf!