logo

 

Midden Oosten-Dubai-Dubai
InterConti Dubai Festival City *****
Vanaf €2495,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht Emirates Amsterdam- Dubai v.v.
Transfer luchthaven - hotel v.v. en naar de golfbanen
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4 greenfees op verschillende banen

 
            Dagelijks vanaf Schiphol
  met de Airbus A380 van Emirates !

 

Ligging: aan de oever van de historische Dubai Creek en op korte afstand van de Al Badia Golf Club. Het hotel is direct verbonden aan de bekende grote shopping mall Festival City met meer dan 550 winkels, entertainment en 90 restaurants. Even verderop, lopende langs een promenade met gezellige bars en restaurants aan de Creek een kleine haven met vooral luxe jachten.

Kamers: zijn modern design, allen voorzien van flat screen plasma tv, air co , minibar, kluisje en luxe badkamer met bad/douche. Veelal uitzicht op de Creek, Festival Marina of richting de Festival Mall.

Faciliteiten :  the Club InterConti, met spectaculaire city views richting de Burj Khalifa . Verder keuze uit 4 restaurants, een mooi buiten zwembad in de tuin en zicht over de marina.

Spa: ook aan de sport enthousiasten is gedacht, het hotel biedt een volledige state of art gym, met sauna, steam rooms.

Golf: als gast van dit hotel speelt u tegen zeer interessante prijzen een aantal rondjes golf op de mooie baan Al Badia Golf, op slechts enkele minuten van het hotel. Overige banen kunnen wij op verzoek extra boeken voor u.

Note: bezoek het Dubai Museum, de Gold Souk en krijg een goede indruk van de fascinerende historie van deze moderne metropool van nu.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )