logo

 

Europa-Griekenland-Kreta
Infinity Blue Boutique Hotel ****
Vanaf €925,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht (basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
3 Greenfees op de The Crete Golfclub

               Kleinschalig sfeervol  Boutique Hotel!
                                Adult Only !

Ligging: in Hersonissos, Kreta op zo'n 30 kilometer van de luchthaven. Een 100% “Adults only hotel” in een strakke, minimalistische stijl. En zoals het bij Griekenland past is er veel gebruik gemaakt van blauw en andere aardkleuren. Dit hotel is in 2015 volledig vernieuwd, sfeervol en ideaal in voor- en naseizoen voor een weekje golf. Een aanrader voor diegene die eens iets geheel anders wil. Naar het centrum van de stad is het ongeveer 20 minuten rijden.

Kamers: een hotel met slechts 79 kamers, stijlvol, minimalistisch in Griekse kleuren. Wij boekten voor u de Double Sea Side View kamers, comfortabel en sfeervol.  Een upgrade naar zeezicht of kamer met jacuzzi is natuurlijk ook mogelijk. Informeer hierna bij boeking !

Faciliteiten: een heerlijk zwembad met ruim zonneterras, gratis wifi in het hotel en een mooie Sky bar op de 4e etage. Uiteraard een restaurant met uitzicht over zee en poolbar zodat u 'savonds de deur niet uit hoeft.

Golf: de baan, Crete Golf Club, op slechts 10 minuten rijden is een uitdagende baan en onlangs geheel vernieuwd. Een genot om te spelen voor ieder niveau omdat deze afwisselend is en daardoor iedere ronde weer een nieuwe  uitdaging vormt.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )