logo

 

Europa-Spanje-Costa de la Luz (Cadiz)
Iberostar Royal Andalus ****
Vanaf €925,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Sevilla (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. Half Pension
4 Greenfees op de Novi Sancti Petri banen.

              Uitstekende All Inclusive formule!
       Loopafstand van Real Novo Sancti Petri Golf

Ligging: direct aan het mooie, brede duinstrand La Barrosa, Novo Sancti Petri op ongeveer 8 kilometer van het centrum van Chiclana de la Frontera. Het leuke authentieke plaatsje Verjer met zijn witte huisjes en nauwe straatjes ligt op ongeveer 20 minuten.

Kamers: zijn comfortabel, sfeervol met balkon of terras. Voorzien van telefoon, TV, kluisje (tegen betaling), minibar, airconditioning en minibar service op aanvraag. Complete badkamer met douche.

Faciliteiten: modern hotel, met binnen- en buitenzwembad, badlaken service, direct aan zee. Een Beauty centrum, met sauna en gym. Verder een bar, internet corner, kapper, snackbar en koffie shop.

Golf: Op korte afstand van dit hotel liggen de prachtige banen van Real Golf Novo Sancti Petri, Campano en Sancti Petri Hills. Maar ook de banen  Montenmedio ( buggy advies )  en Sherry Golf zijn een uitdaging om te gaan spelen.

All Inclusive: voor alle buffetten, maaltijden en snacks. Locale alcoholische dranken van een speciaal All Inclusive drankmenu en buffet tussen 10.30-24.00 uur. Snacks, koffie en softdrinks van 10.30 – 13.30 en van 15.30 tot 18.30 uur.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )