logo

 

Europa-Spanje-Costa de la Luz (Cadiz)
Iberostar Royal Andalus ****
Vanaf €799,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Sevilla (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. Half Pension
4 Greenfees op de Novi Sancti Petri banen.

           Direct aan twee prachtige golfbanen!
( Incl. vroegboek Korting .. indien geboekt voor 31 Maart ) 
         

Ligging: direct aan het mooie, brede duinstrand La Barrosa, Novo Sancti Petri op ongeveer 8 kilometer van het centrum van Chiclana de la Frontera. Het leuke authentieke plaatsje Verjer met zijn witte huisjes en nauwe straatjes ligt op ongeveer 20 minuten. Dit hotel is afgelopen kort geleden grondig gemoderniseerd, en staat bekend om zijn uitstekende buffet restaurant met voldoende keuze, voor iederen.

Kamers: zijn nieuw, comfortabel, sfeervol met balkon of terras. Voorzien van telefoon, TV, kluisje (tegen betaling), minibar, airconditioning en minibar service op aanvraag. Complete badkamer met douche.

Faciliteiten: modern hotel, met binnen- en buitenzwembad, badlaken service, direct aan zee. Een Beauty centrum, met sauna en gym. Verder een bar, internet corner, kapper, snackbar en koffie shop.

Golf: Op korte afstand van dit hotel liggen de prachtige banen van Real Golf Novo Sancti Petri, Campano en Sancti Petri Hills. Maar ook de banen  Montenmedio ( buggy advies )  en Sherry Golf zijn een uitdaging om te gaan spelen.

All Inclusive: voor alle buffetten, maaltijden en snacks. Locale alcoholische dranken van een speciaal All Inclusive drankmenu en buffet tussen 10.30-24.00 uur. Snacks, koffie en softdrinks van 10.30 – 13.30 en van 15.30 tot 18.30 uur.

Tip: boek een kamer met Side, of Seaview voor een geringe meerprijs per persoon.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )