logo

 

Europa-Mallorca-Mallorca
Iberostar Cristina ****
Vanaf €696,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Palma (basistarief)
Autohuur Categorie BB (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. half pension
5 greenfees, keuze uit verschillende banen

                Ook mogelijk o.b.v. All Inclusive !

Ligging: op slechts 100 meter van Playa de Palma- Beach met een ruim aanbod aan winkeltjes, bars en restaurantjes. Palma op slechts 15 km, een culturele stad met prachtige gebouwen, oude straatjes en natuurlijk de kathedraal La Seu als een must see. In deze historische stad, luxe winkels, restaurants en een mondaine jachthaven. Altijd leuk om even langs de prachtige bootjes te slenteren. Ook hier een aantal goede restaurants en Marivent Palace, het zomerpaleis van de “Royal Family”.

Kamers: onlangs geheel vernieuwd, ruim en comfortabel met balkon en airconditioning. Verder natuurlijk telefoon, tv-minibar, kluisje en gratis WiFi. De badkamer is compleet met douche en haardroger.

Faciliteiten: een buffet restaurant, 2 gezellige bars binnen/buiten. Uitgebreide sportfaciliteiten als tennis, paddle, snooker en tafeltennis. Verder natuurlijk een binnen- en buitenzwembad, fitness studio en The Thai Zen Spa.

Golf: een grote keuze aan banen (8) rond Palma. Indien u kiest voor dit hotel speelt u o.a. op de mooie banen Son Quint, Puntiro en Golf Maioris. En natuurlijk op Alcanada, een prachtige baan die u niet mag missen op uw golfreis naar dit heerlijke eiland.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )