logo

 

Europa-Frankrijk-Cote d'Opale
Hotel Westminster ****
Vanaf €495,- 
HET ARRANGEMENT
Aankomst op Zondag!
4 nachten hotel o.b.v. logies & ontbijt
1 x diner
4 Greenfees op de banen Le Touquet
en Hardelot


                     Sfeervol klassiek hotel!
         Prijs geldig bij aankomst op Zondag!

Algemeen: Dit  sfeervolle Hotel Westminster dateert uit 1930 en is met veel art deco details een van de beste hotels aan de Côte d’Opale.  Het ligt in het centrum van Le Touquet en op ca. 8 minuten lopen van het prachtige strand. Golfclub Le Touquet ligt op 5 minuten rijden.

Het Hotel: De 115 art-decokamers van het Westminster Hôtel & Spa zijn mooi ingericht en bieden uitzicht op het bos of de vuurtoren.  Er is een sfeervolle bar, lounge en met een Michelin ster onderscheiden Restaurant Le Pavillon, maar ook de brasserie biedt smaakvolle en eerlijke gerechten.  WiFi is beschikbaar in alle kamers en openbare ruimtes. De luxe Spa beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad, een sauna en een bubbelbad. Het biedt bovendien diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Voor alle gasten geldt gratis eigen parkeergelegenheid.

Golf : Le Touquet Golf biedt 2 x 18 holes banen La Foret of La Mer, vooral deze laatste baan is een uitdagende links baan gelegen in de duinen en blootgesteld aan wind van de kust. La Foret is gelegen middenin de schitterende dennenbossen van La Touquet. Kalm, rustgevend, uit de wind vinden spelers van alle niveaus hier plezier en ontspanning. Voor het spelen op La Mer geldt een minimale HCP 24 heren, HCP 28 dames. Golf de Hardelot zijn 2 prachtig gelegen 18-holes banen in een glooiend landschap van duinen en dennenbossen. Course les Dunes en Les Pins, voor de laatste baan geldt HCP 24 heren, HCP 28 dames.

Uiteraard kunnen wij op verzoek aanvullend overige golfbanen als Golf de Dunkerque, Saint-Omer, Wimereux en La Belle Dunes reserveren.