logo

 

Europa-Tunesie-Hammamet
Hotel The Sindbad *****
Vanaf €725,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht A'dam - Tunis v.v. met Tunis Air
Transfer luchthaven - hotel v.v.
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4 Greenfees op Citrus Golf
Gratis vervoer van uw golftas met Tunis Air


De beste keus in Tunesië voor comfort, luxe, rust service!
      

Ligging: aan het strand in de baai van Hammamet, u loopt in 5 minuten naar het oude centrum. Dit hotel, gelegen in een mooie tuin, is gebouwd in bungalow stijl en richt zich speciaal op de individuele gasten en kleine groepjes die luxe en rust waarderen. De Sindbad is een typisch golfhotel waar u zich snel thuis voelt en graag terugkeert.

Kamers: zijn ruim, grote hal met kasten, royale badkamer, douche, bad en apart toilet. Verder een minibar, WiFi, en alle kamers zijn voorzien van airconditioning en verwarming. De kamers op de begane grond hebben een eigen terras.

Faciliteiten: Drie restaurants, waaronder buffet restaurant voor ontbijt , een barbecue op het strand voor de lunch, en ’s avond een keuze uit een drie gangenmenu of een buffet, een á la Carte restaurant en een Thais restaurant. Verder een gezellige lobby met een bar, twee prachtige buitenbaden, een binnenbad met schoonheidscentrum. Bij het nieuwe zwembad aan het strand tevens een sfeervolle luxe loungeclub.

Golf: als gast van dit hotel speelt u tegen sterk gereduceerd tarief op de Citrus GC banen Les Olivier en La Fôret. Op vaste tijden verzorgt het hotel een shuttleservice naar deze golfbaan.

Note: de beste keuze voor de op comfort, rust en service gerichte golfer naar Tunesië.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )