logo

 

Azie-Indonesie-Bali
Hotel Puri Santrian ****
Vanaf €1725,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht KLM A'dam - Denpasar v.v.
Alle transfers
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
2x Sundowner op New Kuta Golf
1 Greenfee Bali Handara incl. dagtour

Note!  greenfee op Bali Handara is incl. dagtour (min. 2 personen)
 

Ligging: Puri Santrian Hotel bevindt zich op 20 minuten rijden van de luchthaven, in het centrum van Sanur direct aan het brede zandstrand. De Balinese traditie van warmte en generositeit staat nog altijd hoog in het vaandel bij dit hotel. U wordt hier zeer hartelijk ontvangen.

De kamers: De Garden Wing kamers bevinden zich in laagbouwvleugels van maximaal twee verdiepingen en kijken uit over de tropische tuinen van het hotel. Ze hebben een terras of balkon en zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietontvangst en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Faciliteiten: Het Beachclub restaurant met zitjes aan het strand biedt een internationale keuken. In open-air restaurant The Mezzanine ontmoet oost west in tal van gerechten. Verder 2 zwembaden en een kinderbad. Recent is er een prachtig Spa complex geopend met een ruime keuze in behandelingen en massages.

Golf: Het hotel ligt op 15 minuten van de golfbaan in Kuta en op een kleine 2 uur rijden van Handara Golf Club. Uw rondje golf op de Handara baan combineren wij voor u met een prachtige dagtocht door het binnenland van Bali. In Sanur ligt nog een 9 holes baan die ook zeer de moeite waard is om een keer te spelen.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )