logo

 

--
****
Vanaf €949,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Barcelona (basistarief)
Autohuur 7 dagen Cat. A (per 2 pers.)
7 nachten Superior kamer o.b.v. Logies & Ontbijt
5 Greenfees (Unlimited Golf) 4 kEurozen uit banen


       Sfeervol hotel,  op loopafstand
 van de boulevard en vissershaventje!

Ligging: eenvoudig, gezellig familie hotel in het centrum van Cambrils, een authentiek vissersstadje aan de Costa Dorada. De eigenaresse van dit hotel zwaait persoonlijk de scepter hier, en zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Vanuit het hotel loopt u in enkele (2) minuten op de boulevard, met vele terrasjes, restaurants en een lekker strand.

De kamers: wij reserveerde voor u de Superior kamers, onlangs geheel gerenoveerd. Klassiek en sfeervol ingericht met balkon en uitzicht op de binnentuin met zwembad.

Faciliteiten: buffetrestaurant voor ontbijt en diner. Verder een gezellige bar – cafetaria, een kleine spa met sauna en jacuzzi. In de tuin een klein zwembad (zomer geopend) lounge hoek en gratis Wi-Fi in het hotel.

Golf: een onontdekte regio voor de Nederlandse golfer. Maar keuze uit een aantal fantastische banen. Tijdens uw verblijf speelt u o.a. op Lumine (Troon Golf) en Bonmont Golf. Verder keuze uit nog  3 andere banen of een extra rondje op Lumine bestaande uit 2 x 18 holes.

Tip: Cambrils biedt een grote keuze aan gezellige restaurants en bars. Maar ook een dagtocht naar Barcelona
(eenvoudig per trein vanuit Cambrils) behoort tot de mogelijkheden. Uitstekend hotel voor diegene die het authenthieke Spanje prefereren boven luxe.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )