logo

 

Europa-Spanje-Valencia
Hotel Las Arenas *****
Vanaf €875,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Valencia (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
5 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
3 greenfees (El Saler GC - La Galiana en El Bosque)

Ligging: in het historische Las Arenas, direct aan zee niet ver van het centrum van Valencia. Dit hotel, lid van the Leading Hotels of the World is geopend in 2006 en is uniek voor Valencia en biedt mooie uitzichten over de baai van Valencia and de Middellandse Zee. De City of the Arts and Sciences ligt op 2 km, naar het oude centrum van de stad is het ongeveer 10 minuten rijden.

Kamers: ruim en vrijwel allemaal met groot terras of balkon. Sfeervol ingericht en van alle luxe voorzien die u van een 5sterren hotel kunt verwachten.

Faciliteiten: een luxe Spa en Fitness ( Las Arenas ), binnen- buitenzwembad, brasserie Soralla, ontbijtrestaurant, snackbar – cafetaria. Bij het zwembad een kleine snackbar die alleen in het zomerseizoen geopend is. Verder een gezellige lobbybar met terras.

Golf: Valencia en omgeving biedt een goede keus aan banen. Verblijft u in Las Arenas, dan speelt u o.a. op de mooie en bekende baan El Saler direct aan zee. Verder keuze uit meerdere banen, waarbij La Galliana een aanrader is!
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )