logo

 

--
*****
Vanaf €889,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Barcelona (basistarief)
Autohuur 6 dagen Cat. A (per 2 pers.)
5 nachten Hotel o.b.v. Logies & Ontbijt
3 Greenfees (Unlimited Golf) keuze uit 4 uit banenIncl. golf op de fantastische baan Lumine !!

Ligging: in het plaatsje  La Pineda, direct aan het strand en op korte afstand  van Tarragona en Lumine Golf Resort. In het bergachtige achterland kunt u tevens  een mooie tour maken langs de bekende dorpjes van de Priorat wijnstreek. Voor een druk nachtleven en bars is Salou een goede optie.

De kamers: ruim en sfeervol ingericht met balkon en veelal uitzicht op het zwembad. Luxe kamers van alle gemakken voorzien incl. minibar, safe en badkamer met douche en ligbad.

Faciliteiten: verschillende restaurants, waaronder à la carte, een Japans en gezellige brasserie dicht bij het buitenzwembad. Verder gezellige lobby bar, kapper, en uitgebreide Luxe Spa met mooi binnenzwembad en Sauna. Een aanrader ! Verder mogelijkheden voor fitness, spinning en tennis. Het zal u in dit hotel aan niets ontbreken.

Golf: een nog vrijwel onontdekte regio voor de Nederlandse golfer, maar keuze uit een aantal fantastische banen. Tijdens uw verblijf speelt u o.a. op Lumine ( Troon Golf ) en Bonmont Golf, beide een absolute uitdaging.

Tip:  Ontdek Tarragona, een “ World Heritage Site “, breng een bezoek aan de stad Reus met het bekende Gaudi centre. Cambrils op 10 minuten biedt een grote keuze aan gezellige restaurants en bars. Maar ook een dagtocht naar Barcelona ( per trein! ) behoort tot de mogelijkheden.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )