logo

 

Europa-Spanje-Valencia
Hotel Boutique Balandret ****
Vanaf €749,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Valencia (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
4 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
3 greenfees op verschillende banen

                Ideale ligging direct aan Zee !

Ligging: direct aan Malvarrosa Beach een mooi strand populair bij de lokale bevolking. In dit hotel proeft u de zo herkenbare  sfeer van Valencia. Een prachtig uitzicht vanaf het terras over de Middellandse zee, een soms adembenemende ”Sunset””. Niet voor niets is dit hotel vernoemd naar het bekende schilderij The Balandrito van de Valenciaan Sorolla, die hier ooit schilderde op het strand. Verder heeft interieur designer Carlos Serra met de inrichting van dit kleinschalige hotel een meesterwerk afgeleverd.  Rond het hotel een ruim aanbod aan restaurants, bars en de mooie trendy Marina Beachclub.

De City of Arts and Sciences ligt op slechts 10 minuten, naar het oude centrum van de stad is het eveneens slechts 10 minuten per taxi, of eenvoudig met openbaar vervoer.

Kamers: sfeervol en in stijl ingericht. Dit slecht 21 kamers tellende hotel biedt o.a. enkel Junior Suites, mooie kamers met zeezicht en enkele kamers met en klein binnen terras.

Faciliteiten: prachtige entree met de afbeelding van The Balandrito prominent aanwezig. De stijl van de entree en restaurant, overigens een aanrader vindt u terug door het hele hotel.

Golf: Valencia en omgeving biedt een goede keus aan banen. Verblijft u in Balandret, dan speelt u o.a. op de mooie en bekende baan El Saler direct aan zee. Verder keuze uit meerdere banen, waarvan o.a. La Galliana een absolute uitdaging is.

Note: Ideaal voor een shortbreak naar deze adembenemende mooie stad, voor zon zee, culinair en enkele rondjes golf.

 

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )