logo

 

Europa-Azoren-San Miquel
Hotel Azor *****
Vanaf €1025,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - San Miguel, Azoren (Basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers).
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4 greenfees op Batalha GC & Furnas

                   Uitstekend 5* Hotel aan de haven!
               Op loopafstand van het centrum van
                                 Ponte Delgado.

Ligging: ideaal aan de belangrijkste avenue in Portas do Mar, Ponte Delgado, met een mooi uitzicht over de haven, een belangrijke “ Stopover”  voor grote zeiljachten die de oversteek van de Caribbean naar Europa maken. Vanuit het hotel loopt u binnen enkele minuten (1km) naar het oude centrum van de stad.

Kamers: allen met zeezicht en moderne en kosmopolitische inrichting met een sterke link naar de sfeer van de zee. Bij de inrichting is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Sfeervolle nieuwe kamers, van alle luxe voorzien.

Faciliteiten: het A Terra Restaurant, rooftop zwembad en bar, fitness, Spa en voldoende parkeergelegenheid. WiFi is gratis in het hotel.

Golf: op de Azoren (Sao Miguel) liggen 2 prachtige banen. Furnas op ongeveer 40 minuten rijden is een van de oudste banen van Portugal. Batalha ( 27 Holes ) ligt niet ver weg, en is een genot om meerdere malen te spelen. Uitdagend en prachtige vergezichten over de oceaan.

Tip: Bezoek de Caldeira Velha, Furnas Hotsprings, Polulo beach of Lagoa das Sete Cidades. Een absolute aanrader voor liefhebbers van natuur en rust.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )