logo

 

Europa-Spanje-Sevilla
Hotel Alfonso XIII *
Vanaf €1095,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Sevilla (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
4 nachten o.b.v. logies & ontbijt
2 greenfees ( Zaudine - RC de Sevilla )


    Life is a collection of Experiences
             Let us be your guide!

Ligging: in het centrum van Sevilla, ooit gebouwd door Alfonso XIII oom zijn gasten een comfortabel verblijf te bieden in de stad rond 1928. Een prachtig hotel in de Moorse stijl van Andalusië met een art deco tintje.  Een waar genot om vanuit dit hotel deze “mooiste” stad van Spanje te gaan ontdekken voor golf, cultuur en natuurlijk culinair. 

De kamers: elk van de 132 kamers straalt charme, sfeer en een klasse uit.  U heeft keuze uit  of wel de Andalucia, Castiliaanse of Moorse stijl. Een goede mix tussen modern en de traditionele stijl in uw kamer die uitstekend aansluit bij de sfeer van  dit hotel.

Faciliteiten:  in de patio restaurant San Fernando, bodega Alfonso voor een typische Spaanse sfeer. Verder  de 10 meter lange bar Americano voor een heerlijke cocktail. Verder een klein zwembad en fitness.

Golf: De combinatie cultuur en golf maakt Sevilla een zeer interessante bestemming.  Net buiten de stad liggen o.a. de volgende golfbanen:

Real Club de Golf de Sevilla: mooie parklandbaan, bekend van o.a. het Spaanse Open in 2008, 2010 en 2012. Ontworpen door Jose Maria Olazabal , met brede fairways en vele bunkers. Door zijn gunstige ligging goed bereikbaar vanuit het centrum van de stad.

Club Zaudin Golf:  mooie 18 holes baan ontworpen door Gary Player op slechts 10 minuten van het centrum van Sevilla met een prachtig clubhuis gelijk aan een echte Spaanse Hacienda. Een absolute aanrader wanneer u een reis boekt naar deze verrassende bestemming.

Real Club Pineda de Sevilla: een exclusieve privé golfbaan uitsluitend voor leden. Incidenteel kunnen wij hier voor onze klanten  een starttijd te boeken.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )