logo

 

Europa-Spanje-Valencia
Hospes Palau de la Mar *****
Vanaf €695,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Valencia (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
3 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
Gratis Wi-Fi in het hotel.
2 greenfees (El Saler GC - El Bosque GC)


          Trendy Boutique Hotel
*Vanaf prijs alleen geldig bij aankomst
         op Zondag of Maandag !


Ligging: sfeervol hotel, ondergebracht in een 19e eeuws Paleis in het hart van Valencia dichtbij het winkel- en historische district van deze stad. Geheel gerestaureerd, een indrukwekkende hal, met veel marmer, romantische sfeer en mooie  architectuur.

Kamers: ook wel Dreamers genaamd, gevestigd in het hoofdgebouw en aan de binnentuin. Prachtige kamers met modern design,warme tinten en mooie materialen. Verder van alle luxe voorzien als een 5* hotel normaliter biedt.

Faciliteiten: gastronomisch Gourmet restaurant, Senzone lounge en cocktail bar en een luxe Spa - vrij entree. Heerlijk na een dag op de golfbaan of zwerftocht door deze prachtige stad. Dit hotel beschikt over een eigen parkeergarage.

Golf: Mooie banen als El Saler GC, El Escorpion GC zijn een genot om te spelen. Onlangs geopend, La Galiana Golf, een prachtige heuvelachtige baan in een natuurlijke omgeving.

Bijzonderheden: Valencia, een stad vol cultuur, historie en rijk aan culinaire mogelijkheden. Dagelijks goede mogelijkheden vanaf verschillende luchthavens in Nederland naar deze stad, die zich uitstekend leent voor een Shortbreak.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )