logo

 

Europa-Nederland-Limburg
Henri Chapelle ***
Vanaf €275,- 
HET ARRANGEMENT
2x overnachtingen in standard kamer o.b.v. logies & ontbijt
2 greenfees op de banen van Golf & Country Club Henri Chapelle

          Uitstekende shortbreak bestemming!
       Prachtige golfbanen - Viviers & Charlemagne

Ligging: op een prachtige locatie in de driehoek Maastricht, Aken en Luik waar het vakantiegevoel u direct grijpt. In een mooi glooiend landschap met afwisselend groene weiden en bossen vindt u dit kleinschalige hotel direct aan de banen van Golf en Country Club Henri Chapelle.

De kamer: standaard kamers, keurig en compleet met telefoon, minibar, internet aansluiting en badkamer met bad/douche en toilet. Verdere hotelfaciliteiten als bar, restaurant en terras vindt u in het clubhuis, een sfeervol gerestaureerde boerderij met heerlijk terras met uitzicht over de omgeving. Tegen een toeslag ook een iets luxere kamer ( iets ruimer en aparte douche en jacuzzi i.p.v. bad ) beschikbaar of een suite die zeer ruim is met een heerlijke badkamer met jacuzzi.

Culinair: tijdens uw verblijf hoeft u niet ver weg voor een culinaire verrassing want het clubhuis biedt voldoende genot. In een sfeervolle ambiance kunt u in stijl dineren of genieten in het brasserie deel; beiden de moeite waard met een uitmuntende keuken en service en de auto blijft staan! Op 10 minuten rijden treft u in Eupen een veelzijdig aanbod van restaurants. In België maken ze van eten een culinaire belevenis, een avond lang.

Golf: 2 prachtige banen direct om het hotel. Les Viviers, een uitdagende heuvelachtige baan. Le Charlemagne is inmiddels uitgebreid naar 18 holes. Beide banen zijn een genot om te spelen. Voor de beginners bestaat de mogelijk dit arrangement te boeken met dagkaarten voor de leuke 9 holes Par 3.