logo

 

Europa-Nederland-Noord Holland
Hampshire GolfHotel Waterland ****
Vanaf €295,- 
HET ARRANGEMENT
2 nachten verblijf in een superior kamer o.b.v. logies en ontbijt
1x 3 gangendiner Menu Marche
2 greenfees op de Purmer


Ligging: middenin het waterrijke Noord-Hollandse landschap ligt dit Hampshire Golfhotel aan de rand van de stad Purmerend. Het authentieke Holland vindt u terug in de Zaanse Schans en schilderachtige dorpjes zoals Edam, Volendam, Monnickendam en Hoorn liggen om de hoek. Dit maakt het hotel een uniek plek voor een gevarieerd golfuitstapje.

Kamers: zijn onlangs geheel vernieuwd, comfortabele badkamer met inloop douche. In het clubhuis, met een uitstekende keuken geniet u van het ontbijt, heerlijke lunch en uitgebreide menukaart voor het diner. Een gezellige bar- terras ontbreekt natuurlijk ook niet om even gezellig te borrelen. Vanuit uw kamer loopt u direct de baan op.

Golf: De 36 holes Championship course is aangelegd onder architectuur van Tom McAuley en Bruno Steensels. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde. Kenmerkend zijn de waterpartijen, de strategisch geplaatste bunkers en de grote, snelle greens. Het unieke zijn de combinatie mogelijkheden van de 4 maal 9 holes. Tevens is er een 9holes Par 3 baan voor de beginnende golfer.